Autóalkatrész Webshop

Országos értékesítő hálózat

Csatlakozzon Ön is az országos értékesítői hálózatunkhoz!

Újdonságok a kínálatban

Kezdőlap Választék Japán alkatrészek

Japán alkatrészek

KEJ_Parts_OYODO_termekvonal

OYODO termékvonal

A japán gyártó eddig nem jelent meg saját márkanevével a piacon, inkább a japán autógyárak beszállítójaként ismert. A KEJ Parts kivételes lehetőséget kapott, hogy forgalmazza ennek a nagyhírű gyárnak a termékeit. Termékei egy minőségi szintet képviselnek olyan márkákkal, mint pl. 555, NSK, Bando, Mitsuboshi, Koyo, NPW, URW.


KEJ_Parts_JPN_termekvonal

JPN termékvonal

A JPN termékvonal voltaképp mérsékeltebb áron elérhető változata az OYODO termékcsaládnak. Termékköre japán autókhoz tartalmaz alkatrészeket. Az alkatrészek ismert gyárakban készülnek, melyek első beszállításra gyártanak alkatrészeket. A termékek a saját márkás JPN csomagolásban kerülnek értékesítésre, aminek költségcsökkentő hatása van. Ezt legjobban vásárlóink fogják értékelni, hisz a JPN termékvonal árai nagyon kedvezőek, ugyanakkor nem kell minőségi kompromisszumot kötni.
KEJ Parts - Japán termékvonal

OE termékvonal

Kizárólag gyári származású és csomagolású alkatrészek. Egyre nagyobb igény jelentkezik, hogy az adott alkatrészt ne csak bizonyos márkanevek termékeivel szolgáljuk ki, hanem kifejezetten gyári alkatrész igényelnek a vásárlók. Ebben segít az OE termékvonal. A magyarországi áraknál kedvezőbb árak és a garantált minőség jellemzik ezt a termékvonalat.

ACURA, DAIHATSU, HONDA, INFINITY, ISUZU, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA
minden típusához kínálunk alkatrészeket.


További termékvonalaink: