Autóalkatrész Webshop

Újdonságok a kínálatban

Kezdőlap Kapcsolat

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 08:00-17:00

Telefon:

+36 20 265 8789

Mobil:

+36 20 319-4013
+36 20 589-3189

email:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Skype:

kej_parts_hu_1

Rendelési határidők

A webshop készletjele szerint:

Központ: budapesti raktár pillanatnyi készlete, ezek a tételek azonnal kiszolgálhatók.
(rendelési határidő 16:30)

Másnapra: lengyel központi raktárból történő kiszolgálás. A megrendelést követő nap reggelén kerülnek kiszállításra a partnereknek akár országos (éjszakai lerakóval rendelkező partnerek esetén 07:00-ig, éjszakai lerakó hiányában 10:00-ig)  vagy budapesti kiszállításról legyen szó.
(rendelési határidő 14:50)

Másnap +1: lengyel nagytételű tároló raktárból történő kiszolgálás. A megrendelést követő második nap reggelén kerülnek kiszállításra a partnereknek akár országos (éjszakai lerakóval rendelkező partnerek esetén 07:00-ig, éjszakai lerakó hiányában 10:00-ig)  vagy budapesti kiszállításról legyen szó.
(rendelési határidő 16:30)

Logisztika:

Budapesti kiszállítás:
Budapest területén a központból reggel 07:30 indulással, saját kiszállító autóval juttatjuk el a rendelt alkatrészeket partnereinkhez. A kiszállítás bruttó 25.000,- Ft felett díjtalan!

Országos kiszállítás: a rendeléseket futárszolgálattal együttműködve juttatjuk el partnereinkhez. A szállítási díjak a gyári alkatrészek kivételével a megrendelés összegétől függően a következők:

bruttó 60.000 Ft-ig a szállítási díj 3.500,- Ft 
bruttó 60.000 Ft-felett a szállítási díj 2.000,- Ft
bruttó 100.000 Ft felett a szállítás díjtalan

Tisztelt Partnereink! A szállítási költség ne jelentsen gondot vagy plusz költséget, hiszen a KEJ Parts Hungária Kft.-nél számos lehetőség kínálkozik egyedi, személyre szabott szállítási megállapodások kötésére, amiket a hazai piac többi szereplőjével ellentétben rugalmasan kezelünk. Az ilyen megállapodások is biztosíthatják partnereinknek a tervezhető, átlátható szállítási rend kialakítását.

Munkatársakat keresünk

Tekintse meg, jelenleg milyen pozíciókba keresünk munkatársakat!

Ha a részletes pályázati kiírás tanulmányozása után úgy érzi alkalmas lehet pozíciónkra, fényképes önéletrajzát és motivációs levelét küldje el részünkre az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
Például ha egy tétel hétfői napon 16:30-ig megrendelésre kerül, az áru kiszolgálása az alábbiak szerint alakul:

- "Másnapra" készlet esetén: az áru kedden reggel vagy délelőtt országos futárszolgálattal kerül a vásárlóhoz, vagy budapesti kiszállítás esetén a kedden reggel induló kiszállító autókkal jut el partnereinkhez.

- "Másnap +1" készlet esetén: az áru szerdán reggel vagy délelőtt országos futárszolgálattal kerül a vásárlóhoz, vagy budapesti kiszállítás esetén a szerdán reggel induló kiszállító autókkal jut el partnereinkhez.