Autóalkatrész Webshop

Országos értékesítő hálózat

Csatlakozzon Ön is az országos értékesítői hálózatunkhoz!

Újdonságok a kínálatban

Kezdőlap Választék Európai alkatrészek

Európai alkatrészek

KEJ Parts - Európai termékvonal

EURÓPAI termékvonal

Választékunk legtöbb cikkszámát tartalmazó termékvonal. Megtalálható benne az ismert európai prémium márkák mellett, számos kiemelkedő minőségű alternatív márkanév is. Az alternatív márkanevek kedvező árukkal és igen széles választékukkal egyre nagyon népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Az sok európai márkanév még a olyan plusz lehetőséget is magában rejt, hogy nem csak európai modellekhez gyártanak alkatrészeket hanem távol-keleti autókhoz kereshetők alkatrészek a palettán.

KEJ Parts - Európai termékvonal

OE termékvonal

Kizárólag gyári származású és csomagolású alkatrészek. Egyre nagyobb igény jelentkezik, hogy az adott alkatrészt ne csak bizonyos márkanevek termékeivel szolgáljuk ki, hanem kifejezetten gyári alkatrész igényelnek a vásárlók. Ebben segít az OE termékvonal. A magyarországi áraknál kedvezőbb árak és a garantált minőség jellemzik ezt a termékvonalat.

ABARTH, ALFA ROMEO, ARO, ASTON MARTIN, AUDI, AUSTIN, BEDFORD, BENTLEY, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DAF, DS, FERRARI, FIAT, FORD, FSO, INNOCENTI, IVECO, JAGUAR, LADA, LAMBORGHINI, LANCIA, LAND ROVER, LOTUS, MAN, MASERATI, MAYBACH, MCLAREN, MERCEDES-BENZ, MG, MINI, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, ROLLS-ROYCE, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, VOLVO, VOLKSWAGEN niden típusához kínálunk alkatrészeket.


További termékvonalaink: